Hudvård – Exuviance

exuviance-logo-sloganExuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) – en av hudvårdsbranschens största innovationer de senaste decennierna.

Exuviance är en verksamhet med medicinsk grund. Företaget ligger i Princeton, New Jersey och har en ledande position inom utveckling och marknadsföring av olika sammansättningar som innehåller AHA.

Utvecklade den första AHA-peelingen
Exuviance blev banbrytande när man utvecklade den första standardiserade peelingbehandlingen med glykolsyra samt effektiva AHA-produkter.

Dermatologiskt utvecklat hudvårdssystem
Exuviance erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationerna.

Exuviance Klassisk

En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. Här tillförs huden fukt och näring. Fina linjer och oregelbunden pigmentering förebyggs.
Ingår: rengöring, AHA-peeling, portömning, massage av ansikte, skalp, dekolletage och nacke, ansiktsmask, serum, dagkräm, vårdande foundation(om så önskas).

Exuviance LYX

Lyxig och cellförnyande behandling med antiaging-effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur.
Guldmasken är en unik mask som tillför huden maximalt med fukt, förebygger rynkor samt utjämnar hudens struktur. Ger energi och lyster till trött och stressad hud.  Sköna Eye Treatment Pads som minimerar rynkor och fina linjer runt ögonen.
Ingår: rengöring, antioxidant-booster, AHA-peeling, portömning, formning av bryn, massage av ansikte, dekolletage, nacke och axlar, specialmask “guldmask”, ögonmask, handmassage, serum, dagkräm, vårdande foundation (om så önskas).

Exuviance AHA-PHA – Anti-Age KUR

Förebygger och behandlar solskadad, matt och livlös hy, fina linjer, rynkor, pigmentförändringar, ojämnheter och förstorade porer. Rekommenderas 6-10 behandlingar, var 14:e dag som en kur.
Ingår: rengöring, booster, AHA-peeling, specialmask – ”guldmask”, ögonmask, och avslutande vårdande kräm.

Ryggbehandling - Exuviance Rengöring

Djuprengörande behandling som minimerar förekomsten av orenheter och överskottstalg. En djuprengörande och avstressande behandling där hudterapeuten genomför en grundlig portömning på ryggen efter AHA-peeling. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter, arbetar på röd ärrvävnad och utjämnar pigmentförändringar.

Exuviance Djuprengörande Aknebehandling

Vid acne, oren och/eller fet hud. Minimerar orenheter, överskottstalg och ger en klarare hud. En djuprengörande och djupverkande behandling med en grundlig portömning. Behandlingen minskar förekomsten av överskottstalg och orenheter.
Ingår: rengöring, booster, AHA-peeling, portömning, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation (om så önskas).

Exuviance SUPER LYX

Lyxig och cellförnyande behandling med antiaging-effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur.
Guldmasken är en unik mask som tillför huden maximalt med fukt, förebygger rynkor samt utjämnar hudens struktur. Ger energi och lyster till trött och stressad hud. Sköna Eye Treatment Pads som minimerar rynkor och fina linjer runt ögonen.

Ryggmassage 30min –  En avslappnande spa-massage. Huden masseras med Exuviance behandlande massagekräm med PHA som både återfuktar, peelar och stimulerar hudens cellförnyelse.

Ansiktsbehandling 90min –  Ingår: rengöring, antioxidant-booster, AHA-peeling, portömning, formning av bryn, massage av ansikte, dekolletage, nacke och axlar, specialmask “guldmask”, ögonmask, handmassage, serum, dagkräm, vårdande foundation (om så önskas)

I behandlingen görs en hudanalys och produkterna anpassas efter din hudtyp.

Exuviance AHA-PHA - KUR

En kurbehandling är en ansiktsbehandling som utförs ett antal gånger med en viss regelbundenhet för att få en större intensitet i din hudvård. Detta är bra för dig som relativt snabbt vill komma till rätta med något specifikt hudproblem, som t.ex. acne/acneärr, rosacea, eksem, ojämn pigmentering, linjer och rynkor och glåmig hy. 6-10 behandlingar med 1-3 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper.
Ingår: Rengöring, AHA-peeling, serum, dagkräm, vårdande foundation.

Prislista

Ansiktsbehandling Tid Pris
Exuviance AHA-PHA-KUR 25 min 295 kr
Exuviance AHA-PHA-Anti-Age KUR 30 min 395 kr
Exuviance Djuprengörande Aknebehandling 60 min 595 kr
Exuviance Klassisk 60 min 595 kr
Exuviance LYX 90 min 895 kr
Exuviance SUPER LYX 120 min 1195 kr
Kroppsvård Tid Pris
Ryggbehandling – Exuviance Rengörande 75 min 625 kr

Avboka din tid senast 24h innan för att slippa debitering.
Uppge till din hudterapeut om du använder några läkemedel eller annat av betydelse.
Män bör inte vara rakade samma dag.
Vi behandlar inte hud som är bränd av solen eller av övriga orsaker irriterad.

produkter-exuviance

Frågor & svar om ansiktsbehandlingar

Det beror på vad du som kund vill uppnå med dina behandlingar. Har du en problemhy rekommenderar vi att du behandlas en gång i veckan för att sedan övergå till behandling en gång i månaden. Alltutifrån din hudtyp och dina förutsättningar.

Massage stimulerar oljeproduktionen i körtlarna och sprider bakterier därför undviker man ansiktsmassage på hy med akneproblem.

Vi genomför alltid en kort konsultation och analys av din hud för att anpassa den kommande behandlingen efter vad just du behöver för din hy.

Boka ditt besök direkt